Pannkook Kodujuustu-kreveti täidisega

 (2)
Pankook Kodujuustu-kreveti täidisega
Pankook Kodujuustu-kreveti täidisegaErakogu

Mulle meeldib toitu teha tunde järgi mitte kindlate mõõtudega seega... põhiretsept pannkookidele oleks siis järgmine
* umbes 2-3 muna,
* piima ja natukene vett,
* suhkurt, soola
* jahu

Pannkoogitaigen teha tavaline enda ärenägemise järgi aga selline vedelam et annaks teha ülepannipannukaid (või kasutada nt Vilma pannkoogujahusid)

Valmistamine:
Vahustada munad koos vähese suhkru ja soolaga (tegu on soolaste pannkookidega siiski) lisada piima ja 1/3 piimakogusest umbes vett (siis ei võta pannkook nii palju rasvainet, kui puhtalt piimaga), segada läbi lisada jahu segada ühtlaseks massiks. Mitte liiga paksuks ega ka vedelaks, mõnusalt seonduv.

Täidis:

* pakk kodujuustu
* hapukoort
* tilli
* Maitseained omal valikul (aroomisool, pipart, vahemere ürdi segu, või hea kui on värsket maitserohelist nt murulauku)
* käsitsi kooritud soolvees krevette
* tomatit

Segada kokku kodujuust, hapukoor, till ja maitseained. Tükeldada tomat. Krevetid võib jätta terveks või väiksemaks tükeldada

Kuumutada pann lisada natukene õli (mitte üle ujutada), teha ülepannipannkook. Teistpidi pöörates lisada pannkoogi ühe poole peale kodujuustusegu, laduda peale krevetid ja tomat. Kui teiselt poolt pannkook on küps tõsta tühi pool teise poole peale (pannkook pooleks teha nagu väike tasku, võib ka kokku rullida) Kuidas keegi just tahab.
Serveerida kohe ja süüa soojalt.
Kõrvale võib veel pakkuda hapukoore, tilli kastet. Kaunistada kurgiviilude ja tomatiga ning lisada väike krevett.

Pannkook on valmis söömiseks!

Lisaks:
Huvitav on sinna lisada veel küpsemise ajal vahele riivitud sinihallitusjuustu, mis annab omapärase maitse.
Võib katsetada erinevate täidistega

Julget katsetamist :) ning Head isu!

Inglite aeg