Köögiviljadel küpsetatud lõhefilee

100 g porrulauku
6 tomatit
2 kollast paprikat
2 punast sibulat
5 küüslauguküünt
800 g lõhefileed
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart
Santa Maria Sweet Heat BBQ maitseainet
valget veini
100 g võid
punt peterselli
4 sl riivsaia

Lõika pestud porru ja paprika ribadeks, tomat, punane sibul viiludeks ning aseta ahjuvormi põhja. Maitsesta köögiviljad soola ja pipraga. Lõhefilee viiluta umbes 2 cm paksuseks ning maitsesta soola ja Sweet Heat BBQ maitseainega ja aseta köögiviljadele. Piserda üle valge veiniga ning aseta kalade peale maitsevõi mille valmistasid: võist, hakitud petersellist ja riivsaiast ning maitsestasid soolaga.
Küpseta ahjus 190-200 kraadi juures 10-15 minutit.

Lõhemedaljon täidetud toorjuustuga

800 g lõhefileed
200 g Tere Toorjuustu
200 g Tere Kodujuustu
hakitud murulauku
hakitud Tüümiani
riivitud sidruni koort
Santa Maria apelsinipipart (orange pepper)
1 punane paprika
1 roheline paprika
1 kollane paprika
1 banaan
1 vars rabarberit
200 ml Santa Maria mahedat taco kastet (Taco sauce mild)
Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet chili sauce)
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart

Puhasta filee luudest ja lõika pikuti terves ulatuses õhukesed tükid. Sega kokku toorjuust, kodujuust, ürdid ja maitsesta segu sidrunikoore ning apelsinipipraga. Määri segu fileeribadele ja keera rulli. Lõika 4 cm rattad ning aseta ahjupannile ja küpseta eelsoojendatud ahjus 20 minutit. Lõika köögivili kolmnurkadeks. Koori banaan ning lõika ratasteks. Pirn lõika sektoriteks. Kuumuta pannil õli ning prae kõigepealt paprika ja pirnid. Lisa tšillikaste ja taco-kaste ning kuumuta. Lõpuks lisa banaanid. Serveeri lõhega.

Karamell-kissell

1 l Tere Piima
100 g suhkrut
4 spl Santa Maria vanillisuhkrut
6 munakollast
2 spl maisitärklist

Pool suhkrust karamelliseeri potis. Kui suhkur on pruunistunud, lisa veidi vett ja keeda kuni suhkur on sulanud. Lisa vaniljesuhkur ja piim ning lase keema tõusta. Vahusta munakollane teise poole suhkruga ning lisa tärklis. Kuumuta piim ja kui piim hakkab keema minema, lisa ühtlaselt munasegu. Kuumuta tasasel tulel kuni kissell on paks. Jahuta ning serveeri koos mustsõstramoosiga.