Tortilla ja täistera mitmeviljasaia suupisted4-6 le

  • Santa Maria Texmex täisteratortillasid
  • Leiburi Ela täistera mitmeviljasaia
  • Santa Maria Guacamole dipikastet
  • 500 g lõhefileed
  • tilli
  • 1 suurem sibul
  • 3 muna
  • 1 küüslaugu küüs
  • 1 spl jahu
  • murulauku
  • 1 pakk Merevaiku
  • Santa Maria tšilli ja laimi maitseainesegu (Chili & Lime)
  • Santa Maria Wasabi ja seesami maitseainesegu (Wasabi & sesame)
  • Santa Maria Forest Blend maitseainesegu
  • Santa Maria kolme pipra segu (Triple pepper)


Suupiste 1:
Lõika lõhefilee õhukesteks viiludeks ja maitsesta Wasabi ja seesami ning tšilli ja laimi maitseainetega ning lase marineeruda. Nüüd haki sibul väikesteks kuubikuteks ja maitsesta soola, pipra ja Forest Blendiga. Serveerimiseks lõika tortillast väiksed kolmnurgad ja prae rohkes õlis kuldpruuniks.Ela täistera mitmeviljasai rösti ahjus või röstris pruuniks ning lõika kolnurgad. Määri peale Guacamole dipikastet, aseta peale lõhefilee, sibul ja kaunistuseks ka tilli.

Suupiste 2:
Klopi lahti 3 muna , maitsesta soola pipraga, lisa juurde jahu ja koor. Haki küüslauk, prae kergelt õlis, lisa munad ja küpseta omlett. Aseta valmis omlett ahjus soendatud tortillale mille oled määrinud eelnevalt merevaiguga. Nüüd pane peale hakitud murulauk. Keera rulli ja serveeri kas lõigatuna suupisteteks või wrapina.

Kanafilee Enchiladas

  • 3 tk kanafileed
  • 8 Santa Maria Texmex nisutortillat
  • 1/4 tk sibulat
  • 150 g riivitud juustu
  • 2 tl Santa Maria tšilli ja laimi maitseainesegu (Chili & lime)
  • ½ tl Santa Maria jahvatatud kurkumit
  • 1/2 tl Santa Maria purustatud küüslauku
  • Rapsiõli


Kanafilee lõika kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja prae esmalt kanafilee kuubikud. Seejärel lisa hakitud sibul ja maitseained. Prae kuni sibul ja kana on peaaegu küpsed. Tortillad prae mõlemalt poolt pannil ja jahuta. Sega kergelt jahtunud kana-sibula segu kokku riivitud juustuga. Aseta mass tortillale ning voldi kokku. Küpseta ahjus 180 kraadijuures 5 – 7 minutit.

Ceviche4-le

  • 200 g värsket forelli- või lõhefileed
  • 1 sidrun
  • ¼ sibulat
  • 2 spl peterselli
  • 4 viilu Ela täistera nisusaia
  • Santa Maria kolme pipra segu (Triple pepper)
  • Santa Maria wasabi ja seesami maitseainesegu (Wasabi & Sesame)

Haki kala kuubikuteks. Haki sibul ja petersell. Sega kala kokku sibula, peterselliga ning maitsesta sidrunimahla ja maitseainetega. Rösti sai ära ja aseta sellele ceviche.

Kohupiima tortillakook vaarikamoosiga

  • 1 pakk Santa Maria Texmex täisteratortillasid
  • 2 pakki kohupiimapastat
  • 1 sidrun
  • 8 spl suhkrut
  • 1 tl Santa Maria jahvatatud kaneeli
  • 50 g röstitud mandlilaaste
  • 200 g vaarikamoosi
  • Santa Maria apelsini pipart (Orange pepper)
  • Santa Maria vanillisuhkrut

Sega kokku kohupiimapasta, mandlid, suhkur, kaneel, sidrunimahl, sidrunikoor, vanillisuhkur ja lisamaitset anna Apelsini pipraga. Soojenda tortillad ahjus ja lao nüüd need üheteise peale, määrides vahele kohupiimapastasegu ja vaarikamoosi vaheldumisi. Lase külmikus seista 6 tundi ja serveeri.