Küpsetatud kanakoivad röstitud kaalikate ja porgandiga

4 kanakoiba
600 g kaalikat
600 g porgandit
Santa Maria mango ja karri maitseainesegu (Mango curry)
Santa Maria Texmex küüslaugusalsat (Garlic salsa)
5 Santa Maria loorberilehte
1 küüslauk
2 punast sibulat
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart

Puhasta kanakoib, määri küüslaugusalsaga ning maitsesta mango ja karri maitseainega.
Köögiviljad tükelda ning aseta ahjuplaadile. Kooritud küüslaugu küüned lõika pooleks ja
kuumuta kergelt õlis ninga vala köögiviljadele. Lisa natuke vett, maitsesta kivisoola,
Tellicherry pipra ja loorberiga. Aseta ka kanakoivad ahjuplaadile ning küpseta 200-220
kraadi juures 20-40 minutit.

Kohupiimaga täidetud kanakoivad

4 kanakoiba
200 g Tere Teralist kohupiima
1 pk Santa Maria Guacamole maitseainesegu (Guacamole mix)
1 avokaado
Santa Maria Smokey BBQ kastet
Santa Maria kivisoola (Rock Salt)
Santa Maria Triple pepper
Serveerimiseks Salvest küüslaugu ja tilli majoneesi

Kanakoib puhasta kontidest nii, et ei vigastaks liha. Sega kausis kokku kohupiim ja Santa
Maria Guacamole maitseainesegu ning lisa juurde hakitud avokaado. Maitsesta liha seest
Smokey BBQ-ga (suitsumaitselise bbq kastmega). Lisa supilusikatäis kohupiima massi ja
mähi tihkelt koivaliha kokku. Kindlusta hambatikkudega. Maitsesta kanakoivad ka pealt
maitseainetega ning küpseta ahjus 185 kraadi juures 40 minutit. Serveeri koos riisi ja
ananassisalsaga (Pineapple salsa).

Pudingutort

200 g Digestive küpsiseid
100 g võid
6 spl suhkrut
2 tk (500g) Tere Karamelli pudingut
2 tk (500g) Tere Kakao pudingut
400 ml Tere Vahukoort
8 spl kakaopulbrit
½ purki Meie Mari jõhvika toormoosi
25g Santa Maria želatiini
Santa Maria apelsini pipart (orange pepper)

Purusta küpsised taignarulliga, sega kokku toasooja või ning suhkruga. Pressi küpsisemass
koogivormi põhja. Aseta see külma seniks, kuni teed pudingumasse (jälgi, et pudingud
oleksid toasoojad). Sega kausis kokku karamellipuding ja pool vahukoort. Lisa massile 1/3
sulatatud želatiinist. Sega läbi ja aseta mass küpsisepõhja peale. Nüüd sega järelejäänud
vahukoor kokku kakaopudinguga ning lisa juurde kakaopulber ja pool järelejäänud sulatatud
želatiinist ning vala mass karamellmassi peale. Aseta külma ja lase seista 4 tundi. Nüüd
sega moos veega - poole purgi moosi kohta 100 ml vett, ja lisa sulatatud želatiin. Kui
želatiin on vahepeal tahkunud, sulata see uuesti veevannis. Vala moosi-želatiini segu
tardunud tordile ning lase seista külmas kuni želee on tarretunud.
Kui tort jääb pehme, võib želatiini kogust tõsta ½ võrra, kuid siis tuleb ka tordi
tekstuur kummisem.