Kreemja tšillitäidisega grillitud veisesisefilee

600 g veisesisefileed
200 g Tere Natural toorjuustu
1 väiksem punane tšillipipar
100 g toorsuitsupeekonit
4 keskmist pirni
suhkrut
Santa Maria Tai sojakastet
Santa Maria universaalset grilliõli (bbq grilloil allround)
Santa Maria Sweet Heat BBQ maitseainet

Valmista toorjuustust ja hakitud tšillist toorjuustumass ning maitsesta soola ja pipraga.
Lõika veisefileest paraja suurusega tükid (5-6cm), uurista pisikese noaga auk filee keskele ja täida toorjuustumassiga. Keera peekoniviilud ümber liha ja kinnita hambatikkudega.
Prae lihatükid kuumal pannil, maitsesta soola ja sweet heat BBQ maitseainega ning määri pealt Santa Maria universaalse grilliõliga. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 5-10 minutit selle järgi, kui küpset liha soovid.
Serveerimiseks koori pirnind ja lõika sektoriteks. Kuumuta pann, lisa natuke õli ja suhkur ning karamelliseeri pirnid.

Kaste
600 ml lihapuljongit
2 spl jahu
1 spl võid
1 tl Santa Maria estragoni
3 spl ketšupit
300 ml punast veini
Santa Maria kivisoola ja Tellicherry pipart veskis (Black&white)
suhkrut

Kastme valmistamiseks sulata potis või, lisa jahu ning pruunista. Vala vähehaaval juurde puljongit ning keeda ca 30 minutit. Lisa punane vein, ketšup ning ürdid. Keeda kuni 1/3 vedelikust on aurustunud ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Kastmele läike andmiseks võib enne serveerimist lisada tükikese võid.

Beef Stroganov

1 suur sibul 
4-5 spl Tere võid 
400 g hakitud šampinjone 
200 g Tere 20 % hapukoort
2 spl jahu
400 g veise sisefileed
1 pk Santa Maria punase veini marinaadi
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart

Viiluta seened õhukesteks viiludeks ja aseta veinimarinaadi. Lõika fileest viilud ja viiluta ka sibul. Aseta pann tulele, lisa veidi õli ning kui õli on kuumaks läinud, lisa seened ja sibul. Prae korralikult läbi ning lisa liharibad ja jahu. Prae veel 5 minutit ning lisa või ja hapukoor. Lase kastmel paksuks keeda ning vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Vahetult enne serveerimist pane juurde hakitud värskeid ürte. Serveeri keedetud riisiga.

Tere toorjuustukook

200g kaeraküpsiseid
100 g Tere Võid
200 g suhkrut
400 g Tere Toorjuustu
400 g Tere kohupiimapastat
6 muna
100 g jahu
sidrunimahla
100 g Tere Hapukoort
200 g Balbiino Musi maasikajäätist
maitsestamiseks Santa Maria apelsinipipart (orange pepper)

Purustatud kaeraküpsised. Sega omavahel küpsisepuru, või ja suhkur ning suru koogivormi põhja. Sega omavahel ülejäänud toorained ning vala põhjale. Küpseta 180 kraadi juures 60–75 min. Ahjust välja võttes määri hapukoorega ning lase seista kuni 12 tundi. Serveeri koos jäätisega. Maitsesta Santa Maria apelsinipipraga.