Seafilee kaneelimarinaadis

4 punast sibulat
200 ml valge veini äädikat
200 ml vett
2 sl suhkrut
2 Santa Maria loorberilehte
Santa Maria musta terapipart
200 g Santa Maria ananassiglasuurkastet (bbq sweet pineapple glaze)
1 spl Santa Maria suitsumaitselist grillõli (bbq grilloil Hickory)
Leiburi Etnia leib rieska nisujahuga
Santa Maria jahvatatud kaneeli

 Viiluta sibul ja aseta kaussi. Marinaadi tegemiseks kuumuta vesi ja veiniäädikas keemiseni koos loorberi, suhkru ja pipraga ning vala sibulatele ja jäta marineerima.
Lõika seafilee väiksematkes viiludeks ning aseta ananassiglasuurkastmest ja Santa Maria Hockory grillõlist valmistatud marinaadi. Maitsesta marinaad kaneeliga. Lase lihal seista marinaadis 2-4 tundi, seejärel prae pannil või grillil. Serveeri marineeritud sibulate ja röstitud Leiburi Etnia lapileivaga.

Aasiapärane seafilee šokolaadis

500 g seafileed
50 g sibulavõrseid
1 spl Santa Maria universaalset grillõli
2 spl hakitud ingverit
2 porgandit
2 paprikat
100 ml köögiviljapuljongit
100 g tumedat šokolaadi
Santa Maria magusat tšillikastet (Sweet chili sauce)
Santa Maria kivi- ja meresoola segu (rock&sea salt)
Santa Maria kolme pipra segu (triple pepper) 

Lõika seafilee ribadeks. Aseta pann tulele ja vala pannile veidi õli. “Higista” kergelt küüslauk, sibulavõrsed ja ingver. Lisa liha, porgand, paprika, veidi soola ja pipart. Prae kergelt. Nüüd lisa puljong ja hauta mõni minut. Võta pann tulelt ja sega hulka šokolaad. Serveeri kas munanuudlite või hautatud riisiga.

Jumalate šokolaad

75 g suhkrut
1 purk kondenspiima
4 spl Tere võid
1 spl Santa Maria vanillisuhkrut
100 g tumedat šokolaadi
100 g pähkleid 

Sega suhkur, kondenspiim ja või potis omavahel kokku ning keeda tasasel tulel. Keeda segu nii kaua, kuni lastes lusikaga segu külma vette, saad seda sõrmede vahel voolida. Nüüd võta tulelt ja sega hulka pähklid ja šokolaad. Vala segu plaadile ja lase jahtuda. Lõika soovitud tükid jahtunud segust ja lase hea maitsta.