Grillitud seakaelakarbonaad seamaksaga

500 g sea kaelakarbonaadi
400 g sea- või veisemaksa
3 mugulsibulat
5 spl valge veini äädikat
1 klaas õunamahla
1 spl suhkrut
musta pipart
riivitud parmesani
soola
Leiburi Etnia pita
Tere toorjuustu küüslaugu ja sibulaga
oliiviõli
Santa Maria Forest Blend maitseainet

Lõika karbonaadist paraja suurusega tükid. Valmista hakitud sibulast, äädikast, õunamahlast marinnad ja maitsesta seda suhkru ja musta pipraga. Lase lihal seista marinaadis 2-4 tundi.
Lõika maksast paraja suurusega viilud. Kui liha on marinaadis paraja aja seisnud, grilli mõlemaid tooteid kuumal grillil. Maitsesta Maks soola ja pipraga ning grillimise lõpul riivitud parmesanijuustuga. Maitsesta soolaga ka liha. Serveerimiseks grilli Leiburi Etnia pitad, lõika pooleks ja määri avad Tere küüslaugu toorjuustuga. Tõsta pita vahele lihast lõigatud viilud ja maksatükk.

Meepirnid ingveriga serveeritud jogurtiga

4 pirni
1 sidrun
2 tl hakitud ingverit
2 spl mett
½ klaasi apelsinimahla
1 pakk Tere Light jogurtit
grillimiseks fooliumivann

Lõika pirnind pooleks, eemalda südamik ning aseta fooliumivanni. Raputa üle hakitud ingveriga. Tilguta pirnidele mett ja vala üle apelsinimahlaga. Küpseta kuumal grillil kuni pirnid pehmed. Serveeri Tere Light jogurtiga vastavalt oma maitsele.