Jalopenotäidisega kanafilee
tortilla krõpsude paneeringus ja keefiri kastmega

4-le
600 g kanafileed
100 g toorjuustu
300g küpseid ja kooritud tomateid
1 väiksem punane sibul
4 tl hakitud Santa Maria tex-mex rohelist jalopenot
2 muna
200 g Santa Maria tex-mex maisikrõpse juustuga
jahu
4 suuremat tomatit
1 väiksem värske kurk
4 klaasi keefiri
1 punt värsket münti
Balsami veiniäädikas
Sanata Maria itaaliapärast maitseainesegu (Pasta basilico)
Santa Maria kivisoola (Rock salt)
Santa Maria Tellicherry pipart

Sega omavahel toorjuust, peeneks hakitud punane sibul ja hakitud Santa Maria roheline jalopeno. Maitsesta saadud mass vajadusel soolaga ja täida kanafileed millele oled äärest sisselõike teinud. Pane kanafilee avad kinni hambatikkudega ja paneeri jahus, munas ning purustatud maisikrõpsudes.
Pruunista kana kuumal pannil ja küpseta ahjus 180-200 kraadi juures u. 10 minutit.
Lisandi valmistamiseks lõika tomat pooleks, maitsesta soola, pipra ja Pasta basilico ja balsami veiniäädikaga. Küpseta tomatid ahjus koos kanafileedega.Kastme valmistamises haki värske kurk kuubikuteks sega keefiriga, maitsesta värske hakitud mündi, kivisoola ja Tellicherry pipraga.

Üleküpsetatud nachod 4 - le

1 pk Santa Maria tex-mex maisikrõpse tšilliga
2 keskmise suurusega tomatit
1 väiksem sibul
100g riivitud juustu
1 purk Santa Maria tex-mex Guacamole dipikastet
Santa Maria tšilli ja laimi maitseainesegu (Chili&lime)

Haki tomat ja sibul kuubikuteks. Vala maisikrõpsud kuumakindlasse ahjunõusse, millega sobiks hiljem ka serveerida.
Puista hakitud sibul ja tomat maisikrõpsude peale ja aseta lusikaga guacamole kastet kuhjaga kõige peale.
Lõpuks kata riivitud juustu ning tšilli ja laimi maitseaineseguga.
Küpseta 200 kraadises ahjus 10 - 15 minutit või kuni juust on sulanud.

Kihiline magustoit 4 - le

2 topsi Tere kakaopudingut
2 topsi Tere vaniljepudingut
100 g jõhvika toormoosi
~75 g müslit
Santa Maria kakao ja tšilli maitseainesegu (Cacao&chili)
Santa Maria apelsinipipart (Orange pepper)

Võta klaasist kõrge äärega magustoidunõud või veiniklaasid.
Aseta kõigepealt klaasi veidi müslit, siis jaota 4 klaasi kakao puding.
Seejärel jälle müslit siis jaota nõude vahel vanilje puding ning lõpuks lisa jõhvikamoos, mida maitsesta apelsini pipra ning kakao ja tšilli maitseaineseguga.