TEISIPÄEV

Taas ei pidanud poes käima, sest söögikraami oli piisavalt. Hommikul sõi laps paar magusat beebiporgandit alustuseks, seejärel väikese müslibatooni ja jõi apelsinimahla peale, seejärel 2 C-vitamiini ja tuju sai hea!

Ise sõin 2 banaani, ühe võileiva ja jõin igahommikused 2 tassi kohvi kõrvale.

Lõuna
Võtsin kaasa õunakooki.

Õhtu
Algselt oli menüüs frikadellisupp, kuid nihutasime selle päeva võrra edasi. Isu oli hoopis krõbeda praekartuli järele. Kõrvale tegime tomati-kurgi-lehtsalatiga maitsva salati. Maitses hea ja oli väärt tegemist.

Magustoiduks oli meil eelmisest päevast järel natukene õunakooki, laps soovis mustikakohukest samuti. Apelsinimahl ja gaseeritud vesi janu kustutamiseks. Õhtu jooksul näksisime veel beebiporgandeid, viinamarju ja soolapähkleid.

Kui poes käima ei pea, jääb tõesti palju rohkem vaba aega lapsega tegelemiseks ja kodus niisama mõnusasti olemiseks või kasvõi koristamiseks. Praegu tundub, et saan toiduvarudega kenasti nädala lõpuni hakkama, ainus, mida peab juurde tooma, on piim.

Olen juba kuulnud arvamusi, et eksperiment on mõttetu, kui kapid enne toitu täis olid. Aga ma ei tea küll kedagi, kes elaks nii, et läheb poodi alles siis, kui viimane makaron ka kapist otsa saab. See on ju normaalne, et väike kuivainete varu või toiduainete varu sügavkülmas on alati olemas ning igapäevaseid ja kiiresti riknevaid asju tuleb käia tihti ostmas. Mina käin tavaliselt iga päev poes ning alati satub siis korvi ka midagi täiesti mõttetut, mida tegelikult üldse tarvis ei ole vaid mille järele lihtsalt on isu. See eksperiment on aga juba praegu näidanud, kui palju on võimalik kokku hoida, kui kõik ostud korraga sooritada.

Loe veel Eksperiment: kas perenaine saab hakkama vaid korra nädalas poes käies?" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/eksperiment-kas-perenaine-saab-hakkama-vaid-korra-nadalas-poes-kaies.d?id=60765729"> :Eksperiment: kas perenaine saab hakkama vaid korra nädalas poes käies?

Eksperiment: kuidas läks Kristiina poeeksperimendi esimene päev?" href="http://naistekas.delfi.ee/kodu_ja_aed/kook/eksperiment-kuidas-laks-kristiina-poeeksperimendi-esimene-paev.d?id=60830373">Eksperiment: kuidas läks Kristiina poeeksperimendi esimene päev?