Valio toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvlite retsepti, millel on suur žanss saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel.

Vaja läheb:
200 grammi naturaalset toorjuustu
100 grammi Valio Gefilus kurgi-pirni keefirit
60 grammi vahtrasiirupit
50 grammi vahukoort
5 geammi želatiinipulbrit
6 krõbedat vahvlit

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toasoe naturaalne toorjuust, kurgi-pirni keefir ja vahtrasiirup. Kaalu väikesesse kaussi 50 grammi vahukoort ja 5 grammi želatiini ning jäta paisuma viieks minutiks.

Seejärel sulata madalal kuumusel želatiin. Kui see on täielikult sulanud, lase veidi jahtuda ning sega toorjuustu-keefirimassi hulka. Pane saadud segu pritskotti ja täida vahvlikoonused kreemiga.