Salvesti toidublogija Liisi Laanemäe soovitab keha ja hinge soojendamiseks valmistada üks vürtsikas-hapu tomatisupp, milles löövad tantsu tervislikud köögiviljad, hõrgud krevetid, maitsvad šampinjonid ja täitvad munanuudlid.

Vaja läheb:
250 g munanuudleid
½ punast tšillikauna
1 paprika
100 g väikeseid šampinjone
250 g kirsstomateid
õli praadimiseks
1 sl kalakastet
3 sl Salvesti ketšupit
1 laimi mahl
1 l kuuma kanapuljongit
200 g kooritud krevette
serveerimiseks rohelist sibulat

Valmista munanuudlid vastavalt pakendil olevale õpetusele ja jäta ootele. Haki tšilli ja paprika, poolita šampinjonid ja kirsstomatid. Kuumuta pannil õli, lisa hakitud tšilli ja paprika ning veidi hiljem seened ja kirsstomatid. Vala peale kalakaste, ketšup, laimimahl ja kanapuljong. Keeda 5 minutit. Lisa krevetid ja kuumuta keemiseni, aga ära enam pikemalt keeda. Tõsta igasse supikaussi munanuudleid ja kalla peale supp. Serveerimisel puista peale ka rohelist sibulat.