Ja nüüd küpsetama!

10 inimesele

1 pakk šokolaadimuffinipulbrit
200 ml vett
100 ml õli
200 g tumedat šokolaadi
2 karpi maitsestamata toorjuustu (~ 350 g)
400 g suhkruga kondenspiima
2 spl võid
1 spl tärklist

Šokolaadimuffinipulbrile lisa vesi ja õli, seejärel vesivannil sulatatud šokolaad ja sega ühtlaseks massiks. Valmis segu vala rasvainega määritud vormi. Toorjuustukihi valmistamiseks sega toorjuust, kondenspiim, sulavõi ja tärklis ühtlaseks massiks ning vala segu tumedale muffinikihile. Küpseta kooki 180 °C juures 45 minutit.

Teavituskampaania raames jagab Toiduliit läbi kodulehe infot tumeda 
šokolaadi ajaloo ja koostise kohta, pakub viiteid erinevatele  uuringutele ning avaldab põnevaid fakte tumedast šokolaadist. Koduleht  on kättesaadav www.toiduliit.ee/tume.