Vaja läheb:

  • 400g toorjuustu
  • 200g Digestive küpsiseid
  • 200g valget šokolaadi
  • 2dl hapukoort
  • 50g võid
  • 2 muna
  • 1 sidrun
  • Väike kausitäis maasikaid või toormaasikamoosi
  • Katteks:
  • 2dl hapukoort
  • 2spl suhkrut

Purusta Digestive küpsised peeneks puruks, sega sulatatud võiga ja pressi koogivormi põhja. Aseta see külmikusse. Sulata vesivannil šokolaad, sega see kokku toorjuustu, munade, 2dl hapukoore ja terve sidruni mahlaga. Riivi juurde pisut sidrunikoort. Vala segu küpsisepõhjale ja küpseta umbes 1 tund 160 kraadi juures. Siis vala peale 2dl suhkruga segatud hapukoort ja küpseta veel umbes 10 minutit (nii jääb kook pealt ilus valge). Kaunista maasikatega. Toormaasikamoosiga süües lisa moosi vahetult enne söömist, kui koogitükk on juba taldrikule tõstetud. Kook maitseb kõige paremini jahutatult.