8 tk

Vaja läheb:

70 g naturaalset ja orgaanilist tumedat šokolaadi
2 kuhjaga spl naturaalset mandlivõid
2 spl naturaalset toormett
2 noaotsatäit soola

Valmistamine:

Pane tasasele alusele valmis 8 minimuffinikorvikest. Sulata vesivannil šokolaad ning samal ajal valmista täidis.

Täidise valmistamiseks sega kausis kokku mandlivõi, mesi ja sool. Aseta 1 tl sulatud šokolaadi iga korvikese põhja ja aja laiali nii, et šokolaadiga saaksid kokku ka korvi siseseinad. Jaota täidis kaheksaks suuremaks palliks ning aseta need korvikestesse, tasanda.

Järelejäänud šokolaadiga kata kõik korvikesed, tasanda jälle. Aseta alusega külmikusse tunniks seisma ja juba ongi valmis maiustamiseks!

Imehead, kas pole?

Merilin on noor ja tegus tervisele pühendunud kodukokk, kelle köögis ei leia kohta ei suhkur, jahu ega ka töödeldud rasvad. Tema tervislikest retseptidest pakatavat toidublogi saad vaadata siit!