16 hiidkrevetti, puhastatuna 1 punane paprika1 kollane paprika 1 roheline paprika8 küünt küüslauku 40 g rukolat1 pikk Baquette tüüpi sai1 spl Santa Maria glasuurkastet tšilligaKaste:1 spl Santa Maria magusat ananassiglasuurkastet 1 spl Santa Maria Tzatziki dipikastmesegu 4 spl majoneesi2 spl oliivõli1 siduni mahlSanta Maria kivisoola, veskis Santa Maria Tellicherry pipart Sega oliiviõli ja glasuurkaste tšilliga ning seejärel sega kokku krevettidega. Lase toatemperatuuril marineeruda u 40 minutit. Puhasta paprika ja lõika neljaks sektoriks. Grilli kuumalt kuni paprikal on grillresti jooned peal ning lõika suuremateks kuubikuteks. Küüslauk grilli tervete küüntena. Pane köögiviljad kaussi ja maitsesta soola, pipra ning poole sidruni mahlaga. Lisa ka rukola ja sega läbi.Lõika sai pikuti pooleks ja saadud pool keskelt veel pooleks (Sul on nüüd 4 saia). Grilli keskmise kuumusega ka saiad ühelt poolt kuldkollaseks.Sega majonees kokku ananassiglasuurkastme ja tzatziki kastme seguga. Nüüd aseta grillile krevetid ja grilli mõlemalt poolt 2,5 minutit või kuni krevett on punaka varjundiga. Aseta grillitud sai taldrikule ja saia peale paprika rukola segu. Kõige peale aseta grillitud krevetid. Krevettidele võid maitseks lisada juurde poole alles jäänud sidruni mahla. Serveeri maitsetatud majoneesikastmega.Veel maitsvaid retsepte: www.santamaria.ee/retseptid