RETSEPT | Laupäevahommikune vaheldus: maitsev panniroog hakklihaga


RETSEPT | Laupäevahommikune vaheldus: maitsev panniroog hakklihaga
Foto: erakogu

Retsept Kristina Eferti kokaraamatust "Hakkliha".

  • 75 g paprikat
  • 75 g suvikõrvitsat
  • 2 küüslauguküünt
  • 90 g tomatit
  • 1 väike punane sibul
  • Rapsiõli
  • 100 g kalkunihakkliha
  • 4 väikest munajogurtit, serveerimiseks
  • röstitud saia, serveerimiseks

Kahele

Valmistamisaeg: 20 minutit

Haki sibul ja küüslauk peeneks. Lõika paprika ja tomat väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ning prae sibul ja küüslauk läbi, siis lisa paprika. Järgmisena lisa hakkliha ja kuumuta läbi. Viimasena lisa tomat. Löö peale 4 muna ja küpseta 180kraadises ahjus 5 minutit. Oluline on, et munavalge hüübiks, aga munakollane jääks mõnus vedel. Serveeri röstitud saia ja jogurtiga.

Väga hästi sobib roa juurde nii maitsestamata kui ka sulle meeldivalt maitsestatud jogurt, olgu siis küüslaugu, ürtide või tšillikastmega.