Vaja läheb:

500 g lehttainast
muna (määrimiseks)

Täidis:
200 g soolalõhe
400 g Farmi maitsestamata toorjuustu
4 sl Farmi Crème Fraiche´I või Farmi Kreeka jogurtit
2 tl mahedat sinepit
1 sidruni riivitud koor
4 sl hakitud värsket tilli
purustatud musta pipart, soola, suhkrut

Rulli vajadusel sulatatud tainas õhemaks. Lõika selles pikemast servast umbes 1,5cm laiused ribad ning alustades peenemast otsast rulli tainas torule (rullimisel peaks servad kergelt eelmist tainariba katma). Aseta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri need pealt lahtiklopitud munaga ning küpseta 200 kraadilises pöördõhuga ahjus 10-15 minutit. Seejärel lase küpsetistel u 5 minutit jahtuda ning eemalda seejärel neilt toru. Seejärel pritsi pritskotiga ühelt poolt sisse valmistatud kreem ning toimi samamoodi ka teiselt poolt — nii on kindel, et kogu tühimik saab korralikult kreemi täis.

Lõika lõhe väiksemateks tükkideks ja pane koos toorjuustu, crème Fraiche´I ja sinepiga kaussi. Püreesta saumikseriga ühtlaseks, maitsesta riivitud sidrunikoore, tilli, soola, suhkru ja pipraga.