RETSEPT: lihtsad, aga luksuslikud lihapallid


RETSEPT: lihtsad, aga luksuslikud lihapallid
MorgueFile

Pärast seda sõbrapäeva šokolaadirallit tahaks ju ometi midagi tahedamat hamba alla pista. Miks mitte ühed luksuslikud, aga lihtsalt valmistatavad lihapallid. Et üleminek magusalt soolasele valutumalt läheks, on neis lihapallides peidus ka suhkrut.

500 grammi hakkliha
1 muna
3/4 klaasi piima
1 klaas cheddari riivjuustu
1/2 klaasi kiirkaerahelbeid
2/3 klaasi ketšupit
1/4 klaasi pruuni suhkrut
1,5 tl sinepit
1 tl soola

Sega suures kausis kokku muna, piim, kiirkaerahelbed, juust ja sool. Lisa hakkliha, sega veel kord korralikult läbi ja vormi massist kaheksa parajat lihapalli. Aseta need võiga määritud küpsetusvormi.

Väiksemas kausis sega kokku ketšup, pruun suhkur ja sinep. Määri lihapallidele segust "mütsid" pähe.

Küpseta 175 kraadi juures 45 minutit.

Serveeri näiteks pastaga.

Head isu!