01.03.2015, 23:30
RETSEPT: mitme juustu ahjupasta
FOTO:
Ahjupastad on perenaiste uued lemmikud — neid on lihtne valmistada ja nad on veelgi maitsvamad kui tavalised pastad. Ja kui asjasse on segatud veel kolm erinevat juustu, siis mmm…
200 grammi pastat (rigatoni, macaroni, ditali — mingid väiksemat sorti torukesed)
200 grammi riivitud cheddari juustu
300 grammi kodujuustu
200 grammi hapukoort
1/4 klaasi riivitud parmesani juustu
1 klaas kuivatatud saiakuubikuid
1/4 klaasi sulatatud võid
soola ja pipart
Kõigepealt keeda pasta pehmeks, nõruta ja kalla ahjunõusse. Lisa juustud, hapukoor, sool ja pipar ning sega kõik omavahel läbi. Väikeses kausis sega kokku või ja saiakuubikud ja kalla need pastasegule peale.
Küpseta 175 kraadi juures 30-35 minutid, kuni vorm on pealt kuldne.
Head isu!