Kes ei ütleks ära maitsvatest viineripirukatest! Üllata seekord oma pereliikmeid aga uuel moel tehtud viineripirukatega, mis on samal ajal nii silmale ilusad vaadata kui ka ülimaitsvad ja soodsad.
Proovi Lia Virkuse retsepti ja toimeta järgmiselt:

Muffinipanni viineripirukad ehk viineriroosid

8 tk

  • 400 g külmutatud lehttaignaplaate
  • 8 Rakvere Lihakas Doktoriviinerit
  • 8 viilu juustu ( a`20 g )
  • 8-10 sl ketsupit
  • 3-4 tl punet

Lõika külmkapis sulanud tainas 8 ruuduks, vajuta muffinipanni pesadesse. Tõsta igasse pesasse 1-2 sl ketsupit , puista peale u 0, 5 tl kuivatatud punet. Lõika viinerid ühest otsast cm jagu neljaks, torka lahtilõigatud pool üleval püstiselt pesasse. Poolita juustuviilud ja keera ümber viineri. Küpseta 200 kraadi juures u 10- 15 minutit, kuni viiner pealt harali küpsenud ja pirukas kaunilt kuldpruun. Lase väheke jahtunud ja tõsta muffinipannilt restile jahtuma, söö soojalt.