Kaneelivõi:
100 g võid, toatemperatuuril
3 spl tuhksuhkrut
1 spl jahvatatud kaneeli
1 tl riivitud apelsinikoort
Soovi korral võib lisada 2 cl tumedat rummi

Pannkoogid:
2 tl värsket sidrunimahla
1 tl riivitud sidrunikoort
3 keskmist õuna, kooritud, seemneteta, väiksemate õhemate tükkidena
2 klaasi nisujahu
2 spl tumedat suhkrut
2 muna
2 tl küpsetuspulbrit
klaas piima
100 g võid

Kaneelivõi:
Mikserda ained, kuni kaneelivõi on kergelt vahustunud

Pannkoogid:
Sega mikseris kõik pannkoogi retseptis antud ained ning lase taignal seista umbes 30 minutit. Prae pannkoogid võiga määritud pannil ja serveerimisel lisa kaneelivõi.
Juba väike kogus kaneelivõid annab pannkookidele või soojale saiale imehea maitse.

Veel isuäratavaid retsepte Santa Maria retseptikogumikus!