Tallegg ja toidublogija Britt Paju teavad, et selline vitamiinirohe eine maitseb nii suuremale kui väiksemale.

Vaja läheb:
4 kanafileed
200 gr ricottat
50 gr Parmesani
50 gr (külmutatud) spinatit
100 gr päikesekuivatatud tomateid
3 küüslauguküünt
peotäis basiilikulehti
2 sl oliiviõli
400 gr (külmutatud) herneid
maitsestamiseks soola ja pipart

Maitsesta kanafileed soola-pipraga ning pruunista kergelt õlis, praadides neid mõlemalt poolt. Tõsta kana kõrvale. Juba kuumutatud pannile lisa kaks hakitud küüslauguküünt ning eelnevalt sulatatud või värsked spinatilehed. Kuumuta need kergelt läbi, kuni spinatilehed on pehmenenud, eemalda pann tulelt. Sega eraldi kausiskokku ricotta, riivitud Parmesan, hakitud tomatid ja basiilikulehed ning lisa segule juba veidi jahtunud spinat. Maitsesta soolaga.

Lõika pruunistatud fileedesse pikemat külge pidi sisse taskud ja täida need valminud seguga. Küpseta 220kraadises ahjus 12-15 minutit. Samal ajal kuumuta pannil õlis kolmas küüslauguküüs, lisa sulatatud herned ja vajadusel pisut vett. Kuumuta umbes 3-4 minutit. Seejärel haki sisse maitse järgi basiilikut ja maitsesta herned soola ning pipraga. Serveeri koos kanafileede ja värske salatiga.