2,5 klaasi banaaniplödi (see on umbes 3-4 mikseriga purustatud üleküpsenud banaani)

2 klaasi leivajahu (täiesti lubatud on kasutada ka mingit muud jahu, ikka oma maitse järgi)

1/2 klaasi võid

3/4 klaasi pruuni suhkrut

2 muna

1 tl soodat

1/4 tl soola

(soovi korral võid lisada ka leiva seemnesegu)

Sega suures kausis kokku jahu, sooda ja sool. Väiksemas kausis sega kokku või ja suhkur ning lisa siis (enne lahti klopitud) munad ja banaaniplödi. Vispelda kõik korralikult segamini. Siis lisa segu jahule ja sega läbi — nii palju kui vajalik, ilma kloppimata. Pane taigen leiva- või koogivormi.

Küpseta 175 kraadi juures 60-65 minutit. Lase kümme minutit jahtuda ja kalluta alusele. Lõika lahti nagu tavaline leib.

Jätku banaanileiba!