Selged supid on vahel tõeliselt mõnus vaheldus talvisel ajal paljuarmastatud tummistele püreesuppidele. Selge leemega supi plussiks on ka see, et kõik komponendid on taldrikus eristatavad ning värviküllasus mõjub värviteraapiana.

Selles kana-nuudlisupis tulevad peaosalistele seltsi pakkuma Mehhiko köögist pärit komponendid avokaado, mais, koriander ja laim. Supi suureks plussiks on selle valmistamise erakordne lihtsus ja kiirus — supp valmib vaid mõne minutiga! Supile lõppfaasis lisatav avokaado säilitab aga kõik oma kasulikud toitained, kuna avokaado jääb kuumtöötlemata. Tunne jääb kerge ning keha saab oluliste toitainete toel turgutust.

Kana-nuudlisupp Mehhiko mõjutustega

Kogus: 4-le

Valmistamisaeg: 15 minutit

Vaja läheb:

  • 1 l Maggi BIO köögiviljapuljongit
  • 300 g kanafileed, väikesteks tükkideks lõigatuna
  • 100 g meelepäraseid nuudleid (nt ramen-nuudlid, riisinuudlid vm)
  • 2 küpset avokaadot, tükeldatuna
  • 100 g konserveeritud maisi
  • 100 kirsstomateid, tükeldatuna
  • Serveerimiseks hakitud värsket tšillit ja koriandrit
  • Laimimahla
  • Soola ja pipart

Valmistamine:
Valmista nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Keeda valmis puljong. Tõsta kanafilee keeva puljongi sisse ja keeda mõni minut, kuni kanafilee on läbi küpsenud. Lisa supi sisse tükeldatud kirsstomatid. Jaota nuudlid taldrikute vahel, vala peale kuum puljong. Tõsta igasse taldrikusse tükeldatud avokaadot, maisi, värsket hakitud koriandrit ja soovi korral ka hakitud värsket tšillit. Maitsesta laimimahlaga ja serveeri kohe.

Head isu!