Vaja läheb:

1/3 klaasitäit pruuni suhkrut
1/3 klaasitäit valget suhkrut
1 supilusikatäis nisujahu
1 teelusikatäis sidrunimahla
1/3 teelusikatäis kaneeli
7 1/2 klaasitäit kooritud ja hakitud õunu
1 klaasitäis rosinaid
lehttaigna pakk — et katta kook pealt (või põimida lehttaignaribadest ruudumuster) ning koogivormi põhi ja äär
1 muna

Kuidas valmistada?

1. Eelsoojenda ahi 220 kraadini. Määri koogivorm rasvainega kokku

2. Sega valge suhkur, pruun suhkur, jahu, sidrunimahl, kaneel ja sega hästi. Lisa õunad ja rosinad, sega!

3. Kata koogivormi põhi ja servad lehttaignaga. Vala sisse õunad ja kata kook taignaga ka pealt. Lõika ära üleliigsed ääred. Pintselda koogipealne lahtiklopitud munaga.

4. Küpseta kuni tainas on pealt kuldpruun. Lase enne söömist umbes pool tundi jahtuda.

Allikas: Allrecipes

Head isu!