Grillitud broileritiivad karulaugukreemiga

Marinaad

1 pakk Rannamõisa jahutatud broileritiibu

1 spl suitsupaprikapulbrit

1 spl mett

1 sidruni mahl

veidi tšillit

õli

soola

Karulaugukreem

Suur peotäis karulauku

oliiviõli

sidrunit

1 munakollane

1 tl sinepit

veidi soola

Marinaadi jaoks sega omavahel kõik komponendid. Pane enne grillimist broileritiivad marinaadi 2 tundiks. Grilli 250 kraadi juures, kuni broileritiibade nahk muutub krõmpsuks.

Karulaugukreemi valmistamiseks pane pestud ja tükeldatud karulauk mikserkannu ja vala vähehaaval juurde õli. Mikserda, kuni karulauk püreestub. Klopi munakollane koos sinepi ja sidrunimahlaga. Lisa karulaugupüree ja sega pidevalt vispliga, kuni püree pakseneb. Maitsesta.