Vaja läheb:

200g võid

200g jahu

200g hapukoort

200g riivjuustu

200g sinki

Või sulatada mikrouunis, juurde lisada jahu ja hapukoor ning kokku segada. Lasta umbes pool tundi külmikus taheneda.

Seejärel küpsetuspaberile panna jahu, sellele taigen ning veel veidi jahu, et oleks parem rullida ning taigen taignarulli külge kinni ei jääks.

Taigen võiks jääda 0.5cm paksuseks. Selle peale laotada tükeldatud sink ja riivjuust.

Küpsetuspaberi abil kokku rullida ning 2cm kettad lõigata. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures.

Saab teha ka eraldi väikseid pirukaid. Oleme juurde pannud ka hapukurki või marineeritud kurki.

Saada ka oma retsept ja osale võistlusel! Mida osalemiseks tegema pead? Saada meile naistekas@delfi.ee
mõni retsept, mille abil valmib maitsev roog, mis meeldib just su
lastele või jaga hoopis mõnda head retsepti, mille järgi sinu lapsed ise
endale peale kooli maitsva roa valmistavad. Mis põhiline: retsept ei
tohi olla kokaraamatust näpatud, vaid päris teie enda oma!