
Olgu, ma võtan omaks, et armastan jäätist. Tehkem jäätist taimedest ja magustagem seda parima soolestikusemude sõbra – inuliiniga. Kas pole paradoksaalne!
Olgu, ma võtan omaks, et armastan jäätist. Tehkem jäätist taimedest ja magustagem seda parima soolestikusemude sõbra – inuliiniga. Kas pole paradoksaalne!
Siin on minu versioon muinasjutulisest retseptist, mis pärineb Carolyni blogist www.alldayIdreamaboutfood.com. Ma muutsin seda pisut, et tuua teieni veelgi enam taimedest saadavaid hüvesid. See maitsev magustoit rahuldab teie jäätise- ja šokolaadiisu, ilma et rikuks teie uusi toitumisharjumusi.
Ettevalmistusaeg: 20 minutit
Külmutamiseks: 2 tundi
Kallake kookospiim, magustaja, kohvi- ja kakaopulber keskmisesse kastrulisse. Kloppige keskmisel kuumusel kuumutades segamini, kuni magustaja on lahustunud ja segu ühtlane.
Keerake kuumus maha, lisage hakitud šokolaad ja segage, kuni see on sulanud. Pange šokolaadisegu S-kujulise noaga köögikombaini või kannmikserisse. Lisage vanilliekstrakt, avokaado ja münt ning töödelge, kuni saate ühtlase segu. Valage see kaussi, katke kinni ja pange 2 tunniks sügavkülma.
Segage šokolaadilaastud sisse ja tõstke segu lusikaga või valage jäätisemasinasse (vt märkus), kuhu jätke seni, kui jäätis on paksenenud ja valmis. See peaks jääma pehme jäätise konsistentsiga.
Serveerige kohe. Võite ka kauem külmutada ja hiljem serveerida: tõstke jäätis metall- või klaasanumasse ja katke vahapaberiga, mille kinnitate kummipaelaga.
VEGANI VARIANT: Asendage muna munaasendajaga.
MÄRKUS: Kui teil pole jäätisemasinat, pange jäätisesegu metall- või keraamilisse potti ja tõstke sügavkülmkappi. Segage iga poole tunni tagant, et ära hoida jääkristallide teket ja jätkake segamist, kuni olete saavutanud sobiva konsistentsi.
Retsept pärineb Steven R. Gundry raamatust "Vastuolulised taimed".
Sisu mugavamaks tarbimiseks
telli Delfi Kogupakett või reklaamivaba pakett.