Vaja läheb:

400 g apelsini fileed
400 g greibi fileed
200 g värskelt pressitud apelsini mahla
80 g suhkrut
100 ml proseccot
8 lehte želatiini

1. Soojenda apelsinimahl ja Prosecco ning lisa sellele suhkur ja želatiin
2. Lase vedelikul külmkapis jahtuda kuni see on kissellilaadne
3. Võta kauss või vorm ning kata see seestpoolt toidukilega, et pärast oleks terriini lihtsam vormist välja võtta
4. Pane apelsini ja greibi fileed kihiliselt vormi või kausi põhja ja kata need mahla-želatiini vedelikuga
5. Lase terriinil külmkapis terve öö jahtuda
6. Lõika 1 cm paksused viilud ja vali juurde endale meeldiv lisand (jäätis, vahukoor, kreem)

Sellel aastal on Dinner in the Sky suve jooksul Tallinnas lausa kahel korral: 10.-15. juunini Rotermanni kvartalis ning 12.-17. augustini Kunstiakadeemia väljakul (Tartu mnt 1). Dinner in the Sky peakokkadeks gastronoomiakonkursil Hõbelusikas 2013 “Parima restorani” tiitli võitnud restoran Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk ja Soome Michelini tärniga pärjatud tipprestorani Luomo peakokk Jouni Toivanen.