Kui tahad aga täiuslikku tulemust, siis tuleb eelmisel päeval väike lisaliigutus teha ja kanafilee tükid kas maitsestamata jogurtisse või keefiri sisse marineerima jätta. See on uskumatu, millise mahlase ja maheda maitse annab kanalihale piimatootes marineerimine.

Maisipaneeringut võib aga maitsestada Maggi kanamaitseainega, mis lisab nagitsatele nii kergelt teravat nüanssi kui ka India köögile omast magusat vürtsikust. Maggi kanamaitseaine on segu karrist, erinevatest ürtidest, küüslaugust, magusast punasest paprikast ning veel mitmest lisandist, mis annavad tulemuseks nüansirohke maitseainesegu.

Kogus: neljale

Valmistamisaeg: 30 minutit

Mida vaja läheb?

  • 2 broilerifileed
  • 1 dl maitsestamata jogurtit või keefirit
  • 2 dl mittemagusaid maisihelbeid
  • 2 tl Maggi kanamaitseainet
  • praadimiseks õli või õli ja või segu

Tee nii:

Lõika kanafilee pikkupidi sõltuvalt filee suurusest kas kaheks või kolmeks ribaks ning siis ristipidi suupärasteks tükkideks. Pane kanafilee tükid kaussi ning sega kas maitsestamata jogurti või keefiriga läbi. Jäta seisma, soovitavalt üle öö.

Järgmisel päeval alusta sellest, et purustad köögikombainis maisihelbed. Ära päris jahuks lase, väikesed maisihelveste tükid jäävad hamba all mõnusalt krõbedad. Kalla maisihelbepuru kaussi või taldrikule ning sega juurde veidi Maggi kanamaitseainet. Veereta kanafilee tükke maisipaneeringus ning suru külge nii palju paneeringut kui võimalik.

Kuumuta pannil õli ning prae üsna rohkes õlis kananagitsaid seni, kuni nad on kaunilt kuldpruunid. Tõsta pannilt küpsetuspaberile nõrguma. Serveeri koos meelepärase kastmega!