RETSEPT | Tervislik ühepajatoit, mis valmib potis ilma suurema vaevata

 (2)
RETSEPT | Tervislik ühepajatoit, mis valmib potis ilma suurema vaevata
Foto: erakogu

Ühepajatoit valmib potis ilma suurema vaevata ning ettevalmistustööd võtavad vähe aega. Kanaliha asemel võid kasutada ka sealiha või veiseliha.

Mida vajad?

  • 5 keskmist kartulit
  • 2 porgandit
  • 10 cm jupp porrulauku
  • 2 kanafileed (u 400 g)
  • pool brokolit
  • 1 l vett
  • 2 sl hakitud värsket tilli


Koori kartulid ja porgandid.

Viiluta porgandid ja lõika kartul sektoriteks.

Haki porrulauk viiludeks.

Lõika kanafilee suuremateks kuubikuteks. Lõika brokoli väiksemateks õisikuteks.

Pane kõik koostisained koos veega potti ja keeda 25–30 minutit, kuni juurviljad on pehmed.

Raputa peale hakitud till.

Retsept Margit Rannametsa ja Erle Jõema kokaraamatust "Maitsev algus. Toidud kõige väiksematele".