Must leib spargli ja vutimuna salatiga

Kahe inimese jaoks läheb vaja:

6 vutimuna
4 heeringafileed (puhastatult)
15 g oliiviõli
250 g noort sparglit
2 viilu leiba
½ sidruni mahl
meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipart
hakitud peterselli
väike hunnik rukola lehti

Valmistamine:

Lõigake spargli kõvad otsad ära ja kuna on sparglihooaeg, kasutage noori spargleid, mida ei ole vaja koorida. Keeda sparglivarsi keevas soolases vees umbes 2 minutit, seejärel kasta need jääkülma veega üle. Keeda vutimunasid 2 minutit keevas vees, seejärel jahuta ja koori. Munakollased peavad jääma parajalt vedelad. Vala oliiviõli leivaviiludele ja prae pannil mõlemalt poolt, kuni need muutuvad kuldpruuniks. Praetud viiludele aseta rukola lehed, heeringafileed, puista soola ja pipart ning vala peale veidi oliiviõli ja sidrunimahla. Kõige lõpuks lisa vutimunad.

Dinner in the Sky pakub elamuslikke maitsenaudinguid selle suve jooksul Tallinnas kahel korral: 9.-14. juunini ning 28. juulist 2. augustini Tallinna Vanasadama Admiraliteedi basseini ääres.