Kogus: neljale

Mida vaja läheb:

1 väiksem sibul, hakituna
1 roheline jalapeno pipar, seemned eraldatud
2 küüslauguküünt, koorituna ja hakituna
1 dl puljongit (Maggi Bio puljongipulbrist valmistatuna)
1 roheline paprika, tükeldatuna
Ca 3 dl õli friteerimiseks + kastme jaoks
4 suurt pehmet torillat (võimalusel maisitortillat), suupärasteks kolmnurkadeks lõigatuna
4 muna
100 g fetajuustu
1 punane sibul, peente ribadena
Värsket koriandrit
Maggi salsakastet

Tee nii:

Tõsta sibul, jalapeno pipar, küüslauk, puljong ja roheline paprika blenderisse ja töötle ühtlaseks kastmeks. Kuumuta pannil ca 2 sl õli, lisa pannile kaste, maitsesta soola ja pipraga ning hauta umbes 5 minutit. Kui tahad paksemat tulemust, võid hautamise aega pikendada.

Kuumuta kastrulis umbes 3 dl õli. Õli kuumust kontrolli esmalt ühe tortillakolmnurgaga. See peab kohe õli sees särisedes küpsema hakkama. Friteeri tortillakolmnurki osade kaupa mõnikümmend sekundit kuumas õlis, kuni need on krõbedaks muutunud. Tõsta vahukulbiga õlist välja ja aseta majapidamispaberile, et üleliigne õli eralduks.

Prae pannil munad ja tõsta kõrvale. Maitsesta soola ja pipraga.

Tõsta osad friteeritud tortillakolmnurgad eelnevalt keedetud kastme sisse, keera neid kastmes ja tõsta taldrikule. Nirista siia peale veidi salsakastet. Tõsta igale taldrikule üks muna ja puista lisaks murendatud fetajuustu ning punase sibula ribasid. Anna toidule ekstra rohelust värske koriandriga.

Serveeri kohe.