RETSEPT: Porgandi-ananassi muffinid pekaani pähklite, chia seemnete ja toorjuustukreemiga

Neid mahlaseid muffineid kreemise toorjuustukreemiga saab NOP kohvikust kogu porgandinädala jooksul (16.-22. september). Sellest kogusest saab ca 10 suurt muffinit.
Loe edasi...

Tervislikud retseptid: porgandi-juurselleri supp ja porgandi-ingveri õunamahl

Tervise Arengu Instituut alustas tänasest taas üle-eestilist teavitust „Sööme ära!“, mis tuletab inimestele meelde, et tervise toetamiseks on vajalik süüa päevas vähemalt viis portsjonit ehk peotäit puu- ja köögivilju. Käesolev nädal on pühendatud porgandile. Vaata retsepte ja restoranide eripakkumisi porganditoitudele siit: http://www.toitumine.ee/kampaania/soomeara/
Loe edasi...

Eestimaine suupiste: porgandivaht leiva-suitsukanasalatiga

Toidublogija Ragne Värk õpetab meid vabariigiaastapäeva puhul valmistama lihtsasti valmivat ja vägagi kodumaise maitsega suupistet!
Loe edasi...

RETSEPT: Suvised ürdiporgandid — odav, lihtne, maitsev ja tervislik valik

Imelikud porgandid

Ajakirjas TM Aed & Köök on palju vahvaid retsepte — meie valisime välja mõnusad ürdiporgandid ja jagame seda lihtsat retsepti ka teiega. Sest porgandid aias on ju juba päris pirakad!
Loe edasi...

RETSEPT: vitamiinidest pakatav ja võrratult maitsev hommikusmuuti

Hea ja kasulik ühes — mida veel tahta? Alusta smuutikuuriga juba homme hommikul (mees ehk lippab hommikul poodi ja toob mango ära?)ja päikeselisemad päevad on garanteeritud!
Loe edasi...