Suitsune grillitud küülikumaks

500 g küüliku maksa
100 g sibulat
200 ml Santa Maria suitsumaitselist grillõli
Santa Maria kivisoola, veskis (Rock Salt)
Santa Maria Tellicherry pipart grillvardaid

Koori ja lõika sibul 8-ks pool sektoriks. Aja sibul vaheldumisi maksaga vardasse, vala üle grillõliga, jahvata peale pipart ja soola ning lase maitsestuda vähemalt 1 tund. Grilli keskmisel kuumusel 4-5 minutit.

Kanakints ürdimarinaadis

600 g Kanakintse
1 pakk Santa Maria kuivmarinaadi ürtidega
75 ml toiduõli

Sega omavahel kuiv marinadisegu ja toiduõli, lisa kanakintsud ja kata ühtlaselt marinaadiga.
Lase maitsestuda vähemalt 1 tund ja grilli keskmisel kuumusel u 10 minutit.

Pardirind kaffirlaimi-ingveri marinaadis ja ananassi glasuuris

500 g pardi rinnafileed
1 pakk Santa Maria kuivmarinaadi kaffirlaimi-ingveri
4 spl Santa Maria ananassiglasuurkastet

Lõika pardi nahka rombikujulised lõiked ja hõõru kuivmarinaad lihasse. Lase lihal maitsestuda vähemalt 1 tund. Grilli madalal kuumusel u 7-8 min, pintselda peale ananassiglasuuri ja grilli veel 1-2 min.

Marineeritud grillribi tšilli glasuuriga

2 tk kulinaarset ribiplaati
1 pakk Santa Maria universaalset kuivmarinaadi
8 spl Santa Maria glasuuri tšilliga

Eemalda kelme ribiplaadilt ja maitsesta hõõrudes kuivmarinaad ribidesse. Lase maitsestuda vähemalt 1 tund ja grilli vesivannil kaudses kuumuses u 50-60 minutit. Glaseeri ribid ja grilli veel 3-5 min.Tõsta ribiplaat grillilt ja mähi fooliumisse ja lase seista 10-15 minutit.