Retsept: vürtsikas kõrvitsasupp

kõrvitsasupp

1 küüslauguküüs
0,5-1 punast tšillikauna
1 punane sibul
1 sellerivars
1 sl õli
2 tl karripulbrit või 1 sl india karripastat
1 kg kõrvitsat
2 kooritud tomatit
noaotsatäis safranit või kollajuurt (kurkumit)
5 dl kuuma puljongit
2 dl kookospiima
Loe edasi...

VIDEORETSEPT: Ragne Värki kurgi-avokaado külmsupp

supp

Selleaastane Tervise Arengu Instituudi kampaania “Sööme ära!” paneb taaskord kõigile südamele süüa päevas 5 soovitusliku peotäit puu- ja köögivilja. Et aga inspiratsioonist puudust ei tuleks, toob Delfi Naistekas käesoleva nädala jooksul oma lugejateni valiku lihtsaid, maitsvaid, puu- ja köögiviljarikkaid retsepte, mille on spetsiaalselt kampaania tarbeks kokku pannud kolm tuntud Eesti kokkajat — toidublogijad Silja Luide ja Ragne Värk ning Mamo kohviku perenaine Margit Härma.
Loe edasi...

Retsept: vürtsikas Tai kanasupp hoiab külmetushaigused eemal

See idamaiste vürtsilisadega Tom yum gai supp teeb seest soojaks ja hoiab külmetushaigused eemal. Retsept on pärit portaalist www.perenaine.ee.
Loe edasi...

Tervislikud retseptid: porgandi-juurselleri supp ja porgandi-ingveri õunamahl

Tervise Arengu Instituut alustas tänasest taas üle-eestilist teavitust „Sööme ära!“, mis tuletab inimestele meelde, et tervise toetamiseks on vajalik süüa päevas vähemalt viis portsjonit ehk peotäit puu- ja köögivilju. Käesolev nädal on pühendatud porgandile. Vaata retsepte ja restoranide eripakkumisi porganditoitudele siit: http://www.toitumine.ee/kampaania/soomeara/
Loe edasi...

Paleoretseptid: kookospiima ja šampinjonidega broilerifileed ning kookose-porgandisupp kanaga

Rannamõisa blogi linnuliha.ee perenaine Ragne Värk pakub välja kaks imelihtsat linnuliharetsepti, mis sobivad paleotoitumise jälgijale. Ragne ütleb, et järgib kokkamishuvilisena maailmas levivaid toidutrende ning on viimasel ajal ka ise vahelduseks paleotoite katsetama hakanud.
Loe edasi...

RETSEPT: lihtne, odav ja rasva põletav kapsa-tomati supp

Päikeselised päevad kisuvad mõtted kevadesse. Ongi juba aeg mõelda enda bikiinivormile. Eriti kui rasva põletavad toidud saavad olla nii maitsvad nagu see lihtne supp.
Loe edasi...

RETSEPT: vihmase sügispäeva ideaalne kaaslane — turgutav kõrvitsasupp ingveriga

Kui tuju morn, vihm peksab vastu akent ja ainus elamisväärne asukoht tundub oleva teki all, siis on aeg üks mõnus kõrvitsasupp kokku keeta.
Loe edasi...