Retsept: hõrk ja maitsev šokolaadikook, mille valmistamiseks pole vaja ei mune, piima, võid ega ka kaussi

Kuidas teha kooki siis, kui külalised on poole tunni pärast kohal, kuid külmkapis ei leidu ei mune, piima ega võid? Lihtne! Siin on ühe maitsva šokolaadikoogi retsept, mis just täpselt nendele tingimustele vastab. Ja isegi kaussi ei lähe vaja!
Loe edasi...

RETSEPT: siidiselt kreemjas šokolaadikook valentinipäevaks

Reede on käes ja paljusid ootavad nädalavahetusel kindlasti külalised ja sünnipäevad. Miks mitte üllatada lähedasi eriti mõnusa ja maitsva koogiga? Seda kreemjat ja suussulavad šokolaadikooki õpetab meid valmistama Liina Luukas kokandusblogist "Armastus küpsetamise vastu".
Loe edasi...

RETSEPT: kihiline šokolaadikook toorjuustu ja Geisha šokolaadiga — isade unelm!

Armastatud toidublogija ja kokaraamatute autor Ragne Värk blogist kokkama.ee on valmistanud imelise šokolaadikoogi, mille retsepti jagame ka teiega. Kui isale pühapäevaks selle imelise koogi valmis teed, pole rohkem kingitusi vajagi — isa on seda süües seitsmendas taevas!
Loe edasi...

RETSEPT: kiiresti valmiv hõrk šokolaadikook

Ei jaksa nende šokolaadikookidega jännata, kuigi kogu perele nii väga maitseb? Naistekal on teile lollikindel retsept. Eesti Vabariigi sünnipäeva lauale sobib see kook imehästi, sest see on ju ometi üks hõrk püha!
Loe edasi...

VIDEORETSEPT: Uus köögistaar on kahe koostisainega Nutella kook!

Paar kuud tagasi tutvustasime teile kõigepealt kolmest koostisainest koosnevat hõrku juustukooki (retsepti vaata siit!) ja varsti pärast seda ülimaitsvat šokolaadikooki (retsept on siin!), mille tegemiseks ei lähe vaja ei vähem ega rohkem kui kahte toorainet.
Loe edasi...

RETSEPT tervisefännidest maiasmokkadele: peaaegu kõigevaba hõrk šokolaadi-vaarika toorkook

Šokolaadi-vaarika toorkook

Kena päikselise kolmapäeva puhul meisterda endale maitsev šokolaadi-vaarika toorkook, mis on peaaegu kõigevaba: piimavaba, munavaba, gluteenivaba, jahuvaba, rafineeritud suhkru vaba ning lisaks veel ka vegan ja toortoit. Õnneks aga pole maius maitsevaba, vaid vastupidi - lausa suussulav!
Loe edasi...

RETSEPT: tõeliste šokohoolikute šokolaadikook

Šokolaadikook

Nädalavahetuse koogiretsept Liina Luukase kokandusblogist maitsevhea.blogspot.com
Loe edasi...

RETSEPT: šokolaadisõltlase unelmate kook

šokolaadikook

See kook on mõeldud vaid tõelistele šokolaadisõpradele!
Loe edasi...