VIDEORETSEPT: soe ja kosutavalt rammus roog halli päeva — ahjutursk kartulipudruga

Krabitoidud

Sel aastal võtsime koos Crabit.ee poiste ning kokkade Allari ja Manuga südameasjaks pakkuda oma lugejatele tavapärase jõulutoidu kõrvale vaheldust ja alternatiivseid roogasid. Kõik retsepitid, mille avaldme, on äärmiselt maitsvad, kuid samas imelihtsad valmistada. Head isu!
Loe edasi...

Lugeja lemmik kalaretsept: koha lihtsas ja särtsakas tekiilamarinaadis

Pilt on illustreeriv

Kuulutasime koos CRU restoraniga välja retseptivõistluse, mille auhinnaks on kolmekäiguline õhtusöök restoranis CRU. Lisaväärtuseks ka tervitused ja selgitused peakokalt. Osalemisinfot leiad siit! Siin on Evelini retsept.
Loe edasi...

Lugeja retsept: maitsev kala, mis sobib nii võileibade peale kui ka kartulite kõrvale

Pilt on illustreeriv

Kuulutasime koos CRU restoraniga välja retseptivõistluse, mille auhinnaks on kolmekäiguline õhtusöök restoranis CRU. Lisaväärtuseks ka tervitused ja selgitused peakokalt. Osalemisinfot leiad siit!
Loe edasi...

Naistekas avastab maailma: kes või mis on meritint ja mida temaga ette võtta?

Paneeritud tint on tõeline hõrgutis

Meil siin kohe Naisteka kõrval on Eesti Päevalehe ja Delfi sporditoimetus. Nii et meil on kohutavalt vedanud: oleme üsna kursis spordiuudistega ja… toidu-uudistega. Viimane hitt siinkandis on meritint. Hooaeg kestab maikuuni, nii et palju aega enam pole — sea aga nädalavahetusel samm turule ja vii need ilmeka ilmega kalad koju.
Loe edasi...

RETSEPTID: marineeritud tuulehaug, suitsuräimemääre ja neljal erineval viisil valmistatud ahvenad

Kampaania "Millist kala sina sööd" kutsub eestlasi üles kalale rohkem tähelepanu pöörama ning seda rohkem oma menüüsse võtma. Eile kirjutasime, mis kalas head on ja miks seda sööma peaks, täna anname teile neli toredat retsepti kalade valmistamiseks!
Loe edasi...

Köögviljapadjal serveeritud lõheliblikad ürdikreemiga neljale

Toorjuust annab lõhele hõrgu kreemise lisanüansi.
Loe edasi...

Konnalonnid ehk cannelloonid toorjuustu-lõhetäidisega

Lapsed on mugandanud cannelloonid suupäraselt konnalonnideks. Kuna nad tohutult armastavad makaroniroogasid, tuleb neid siis erinevalt teha ja nimetada.
Loe edasi...