KOOSTISAINED:

200 g kastanijahu
100 g sojajahu
200 g toasooja võid
175 g suhkrut
150 g rosinaid
50 g pähkleid
50 g musti kuivatatud ploome
0.5 tl peenelt riivitud apelsinikoort
3 muna
1 tl vaniljesuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
Näpuotsatäis soola

GLASUUR:

300 g tuhksuhkrut
200 g maitsestamata toorjuustu (Farmi)
100 g taluvõid
1 tl vaniljesuhkrut

Kaunistuseks: riivitud apelsinikoort, Kreeka pähkleid.

Tükelda pähklid ja mustad ploomid. Leota ning pese mustad ploomid ja rosinad. Vahusta toasoe või suhkrutega kohevaks vahuks.  Vahustamist jätkates lisa ükshaaval munad ning riivitud apelsinikoor. Sega jahud küpsetuspulbri ja soolaga. Sõelu jahu võivahu hulka. Sega ettevaatlikult ühtlaseks taignaks. Lisa nõrutatud rosinad, musad ploomid ning pähklid.  Vala taigen rasvainega määritud ja jahuga ülepuistatud keeksivormi ja küpseta eelkuumutatud ahjus 175 kraadi juures 45-55 minutit, kuni keeksi sisse torgatud puutikk jääb puhtaks.  Enne vormist välja kummutamist lase veidike jahtuda.  

Glasuuri jaoks vahusta või suhkrute ja toorjuustuga pehmeks vahuks.  Kui keeks on lõplikult jahtunud, kanna sellele toorjuustuglasuur. Kaunista riivitud apelsinikoore ja Kreeka pähklitega.