See kogus on mõeldud 15 inimesele: kui sa nii palju inimesi ei leia, siis see supp püsib külmkapis värskena pea nädala ja sügavkülmas kuni kolm kuud.

Vaja läheb:

  • 1 suur kapsas
  • 5 porgandit
  • 3 sibulat
  • 2 rohelist paprikat
  • 10 sellerivart
  • 800 g kooritud konservtomateid
  • 400 g konserv-aedube (need väikesed rohelised koos kaunadega)
  • 2 liitrit tomatimahla
  • maitse järgi veiselihapuljongit, soola ja pipart

Valmistamine

Tükelda kapsas, porgand, sibul, paprika ja sellerivarred ja pane need koos konservtomatite ja aedubadega suurde potti. Oad nõruta enne kuivaks, tomatid kalla potti koos marinaadiga. Kalla peale tomatimahl, puljong (või selle puudumisel puljongikuubikud) ja nii palju vett, et aedviljad oleksid korralikult kaetud. Keeda tasasel tulel, kuni kõik köögiviljad on pehmed ja lisa sool ja pipar.

Head isu ja kerget kaalu!