Toorjuustune kanaamps mustade ploomide ja rosinatega
KOOSTIS:
1 kg hakitud kanafileed
1 muna
2 spl jahu
2 spl 20% hapukoort (Farmi)
50 g maitsestamata toorjuustu (Farmi)
peotäis rosinaid
50 g musti ploome
Soola, pipart
Paneerimiseks: riivsaia
Praadimiseks: võid või õli.
Tükelda ploomid ja pane koos rosinatega umbes 5 minutiks leigesse vette likku. Sel ajal sega kaussi ülejäänud koostisained, lõpuks lisa taigna hulka nõrutatud ploomid ja rosinad. Sega ühtlaseks. Vormi hakkmassist suured ümmargused kotletid, veereta riivsaias ja prae võis kuldpruuniks. Serveeri rukola-toorjuustusalati ja/või meelepäraste köögiviljadega.
METSIKU RUKOLA-TOORJUUSTUSALAT
400 g kodujuustu (Farmi)
150 g redisega toorjuustu (Farmi)
1 paprika
4 spl 20% hapukoort (Farmi)
Peotäis metsikut rukolat
1 punane sibul
1 tomat
Soola, pipart
Sega omavahel kõik komponendid ning lisa maitse järgi soola ja pipart.