Grillitud kanakebab
Neljale

800 g kana kintsuliha
1 pakk Santa Maria küüslaugumaitselist BBQ marinaadi
4 Santa Maria nisutortillat
4 grilltikku
Lisandid:
2 keskmist tomatit
1 punane sibul, viiludena
1 pea jääsalatit või Romano salatit
2 dl maitsestamata jogurtit

Hummus:
400 g kikerherneid
½ dl õli
1 sidruni mahl
Santa Maria tšillisädemeid veskis (Chili Explosion)

Lõika broileri kintsuliha pooleks, torka varda otsa ja marineeri küüslaugumaitselise marinaadiga. Loputa kikerherned, kurna ning seejärel purusta saumikseri abil koos õli,sidrunimahla ja maitseainega ning aseta külma. Lõika tomatid ja punane sibul õhukesteks viiludeks ning salat ribadeks. Grilli kanaliha kuumadel sütel 4-5 minutit ning soojenda grillil ka tortillad. Serveerimisel laota tortilladele liha, köögiviljad ning kastmed.

Miniburger grillitud ciabatta ja tzatziki kastmega
Neljale

500 g veisehakkliha
1 peeneks hakitud salatisibul või 3 šalott sibulat
½ tl Santa Maria jahvatatud musta pipart
1 spl Santa Maria BBQ grillõli universaalne
1 muna
70 g kreemjat Feta juustu
8 ciabatta kuklit
½ tl soola
1 dl Santa Maria BBQ grillõli universaalne pihvi ja kuklite
pintseldamiseks

Tzatzikikaste:
2 dl maitsestamata jogurtit
½ pakki Santa Maria dipikastmesegu Tzatziki
40 g pehmet Feta juustu
½ keskmist värsket kurki, jämedalt riivituna
½ värsket kurki, lõigatud pikuti viiludeks

Sega kastme komponendid omavahel ja pane külma maitsestuma. Sega hakkliha
sibulate, feta juustu, muna ja maitseainetega, vormi paraja suurusega pihvideks ning pintselda grillõliga. Grilli paar minutit mõlemalt poolt. Grilli ka ciabattad. Grillitud ciabattale tõsta supilusika täis tzatziki kastet, kurgiviilud ja grillitud pihv. Serveeri näiteks porgandisalati või mõne muu värske salatiga.