5 minuti röstitud broiler

Tallegg tuli oktoobri alguses turule 5 minuti röstitud broileriga, mis on viimaste aastate suurim tootearenduslik samm linnulihakategoorias. Uus toode on loodud alternatiiviks küpsetamist vajavale ahjukanale ning poes soojana müüdavale grillitud broilerile, pakkudes võimaluse toiduvalmistamisel täiendavalt aega kokku hoida.

Uuendatud Actimel

Probiootiline jogurtijook Actimel on nüüd vitamiinidega rikastatud. Lisaks ainulaadsetele L.Casei Defensis bakteritele sisaldab uus Actimel ka B6- ja D-vitamiine. Uus sisu toob piimatootele ka uue kollase välimuse.

B6 ja D vitamiinid on olulised immuunsüsteemi normaalseks toimimiseks. Igas pudelis on 15% mõlema vitamiinis soovituslikust päeva kogusest.

Uued jõulutooted juba müügil

Möödunud nädalast on suuremates kauplustekettides saadaval Maag Lihatööstuse talvetooted, mida turustatakse Rannarootsi kaubamärgi all. Kokku pakutakse 15 erinevat jõulutoodet, millest üheksa on uudistooted.

Lihatööstuse müügi- ja turundusdirektori Meelis Laande sõnul leiab Rannarootsi uudistoodete valikust viis ahjupraadi ning neli uue maitsenüansiga verivorsti. „Uute ahjupraadide valikus on meil kaks praadi sea välisfileest ning kolm sea kaelakarbonaadist valmistatud toodet. Ahjupraade oleme maitsestanud näiteks nii rosmariini, rohelise küüslaugu kui ka Terijaki kastmega.“

„Verivorstide sortiment lisandusid koduse maitsega Talu verivorst, e-ainete vaba Laste verivorst ja Päkapikuvorst peekoniviiludega ning Käkkvorst, milles on traditsiooniline verikäki sisu, kuid mida serveeritakse sarnaselt verivorstiga,“ lausus Meelis Laande.

Kohupiimased kohukesed

Maag Piimatööstus tõi turule uued Farmi kohukesed, mille valikus on kaks maitset: vanilje ning jõhvikatäidisega.

Farmi glasuurkohukeste koostis erineb turul olevatest toodetest tavapärasest suurema kohupiima sisalduse tõttu — koguni 67%. Võrreldes Maag Piimatööstuse teiste kohukestega (Jänks ja Lotte) on Farmi kohukeste konsistents teralisem, hapukam ja kohupiimasem. Lisaks hüdrogeenitud taimerasvavabale glasuurile, ei sisalda Farmi kohukesed ka säilitusaineid ning sünteetilisi toiduvärve.