Šampanja

Ilmselt on su kapis mitu kašmiirkampsunit ja keskmisest rohkem kalleid ning ilusaid kingi. Su unistuste linnaks on Pariis ja kõikidel sinu Instagrami piltidel on roosakas filter peal. Sulle meeldib mõelda, et oled tõeline peoloom, kuid sageli on su silmad juba kell kümme õhtul kinni. Vähemalt iluund oskad sa magada küll!

Sauvignon Blanc

Selle veiniga on nagu musta huumorigagi — sa kas armastad või vihkad seda. Täpselt sama on ka sinuga. Oled jäine kaunitar, kelle riidekapis leiab nii mõnegi disainerkleidi. Soovi korral oleks sul kindlasti ka igaks õhtuks erinev kaaslane, kellega restorani minna. Keskkoolis olid kooli populaarseim tüdruk, nüüd juhid oma firmat.

Pinot Grigio

Vein, mis on tuntud oma maheduse poolest — see sobib suurema osa roogadega väga ilusti kokku. Turvaline valik, kas pole? Sa ei ole sellist tüüpi inimene, kes homme oma lõunapausi võimaluse korral langevarjuhüppe või millegi muu ekstreemsega asendaks. Pigem meeldib sulle rahulikult koduseinte vahel raamatut lugeda ja seriaale vaadata.

Chardonnay

Valgete veinide kuninganna — see ei ole midagi, mida igaüks naudiks. Kui oled lapsevanem, siis käib su järglane kindlasti mõnes tunnustatud eliitkoolis. Sa armastad luksust, naudid häid maitseid ja oskad elu täiel rinnal elada. Sinu parimad sõbrad kuuluvad seltskonna koorekihi hulka ja seal figureerid ka sa ise.

Rosé

Sinu vanus jääb kuskile 21 ja 65 vahele ning sa oled täiesti tavaline glamuuritibi. Või noh, sa vähemalt ise arvad, et sa seda oled. Sulle meeldib eputada ja sa tahad, et inimesed peaksid sind tõeliseks diivaks. Kui kodus on sul ehk üüriarvete maksmisega probleeme, siis välja sa sellel paista ei lase. Uksest välja astudes paned oma maski ette ja näitlemine elulavadel võib alata!

Pinot Noir

Nii mõnigi tunnustatud sommeljee on seda veini “seksiks klaasis” kutsunud. Mõtle nüüd siis ise! Suudad nii naisi kui mehi enda sarmiga võluda. Oled tark, silmapaistev ja kaunis. Seda igal ajahetkel. Võrratu!

Merlot

On üks sõna, mis kirjeldab nii seda veini kui selle eelistajaid — tavaline. Sa hindad mugavust ja praktilisust, sinu ideaalseks jõulukingiks oleks ilmselt uus paar soojasid susse. Sinu suurimaks lemmikuks on inspireerivad tsitaadid, mis on seinale ja raami sisse pandud. On aeg midagi uut proovida!

Cabernet Sauvignon

Sul on väga tugev iseloom ja oled inimene, kes end igaühega siduda ei suuda. Harilik harju keskmine lihtsalt ei paku sulle mitte mingisugust pinget. Oled rändaja, kes hindab parimaid asju elus. Ilmselt said ka tunnustatud ülikooli sisse, kuid otsustasid selle asemel hoopiski seljakotiränduriks minna.

Allikas: Harper’s Bazaar