Vahvli-hakklihasnitsel


4 inimesele

1 pakk ümmargusi vahvleid (kasutatakse tavaliselt kondenspiimakoogi valmistamiseks)
500 g hakkliha
1 väike sibul
1 küüslauk
soola
pipart
Santa Maria hakkliha maitseainet
1 muna
paneerimiseks 3 muna

Hakklihamass segada maitseainetega ja 1 munaga, lasta seista 30 minutit. Seejärel võtta ümmarguste vahvlite pakist 1 leht ja sellele määrida hakklihamassi, peale panna teine vahvlileht ja natuke suruda kokku. Lõigata vastavalt vajadusele kas kandilised või kolmnurksed tükid. Kasta need lahtiklopitud muna sisse ja praadida pruuniks.

Kui hakklihamassi jääb üle, siis võtta järgmised vahvlilehed ja täita samamoodi ja jälle praadida.

Lihtne salat

1 hiina kapsas
1 purk ananassi kompotti
1 väiksem purk maisi
2 suitsukanakintsu

Salat hakkida, kana tükeldada, lisada ananassikompott koos vedelikuga ja purk kurnatud maisi. Lihtne, maitsev ja kalorivaene.