Lõika liha, sibul ja kartul suurteks kuubikuteks (umbes 40-grammisteks). Pane suurte potti, kalla peale nii palju vett, et komponendid oleksid napilt kaetud. Lisa pipraterad ja loorberilehed.

Kuumuta keemiseni, koori pinnale tekkinud vaht. Alanda kuumust, kata pott kaanega ja hauta tasasel tulel umbes 1,5 tundi, kuni liha on mure ja kartulid pudruks keenud. Vajadusel/soovi korral tambi kartulid pudrunuia või puulusikaga katki ja suru lihatükid väiksemaks.

Eemalda loorberilehed, maitsesta roog soola ja oliiviõliga. Serveerimisel puista peale maitserohelist.

VIHJE: Meenutab veidi me vana head mulgiputru, ainult ei roog ei sisalda kruupe ja sealiha asemel on kasutatud veiseliha. Lihtne ja toitev roog, mis praktiliselt iseseisvalt pliidi peal valmib.