Vürtsised pannkoogid


vürtsised pannkoogid
vürtsised pannkoogidErakogu

TAIGEN:1l piima
3-4 kanamuna
nisujahu
soola

TÄIDIS:

200-300 grammi seeni (kukeseened, kuuseriisikad või šampinjonid)
1 purk purustatud tomateid
1 purk Kidney ube
1 tšillikaun
1 paprika
1 suurem (punane) sibul
2 suuremat küüslauguküünt
erinevaid pipraid ja vürtse
riivjuustu

Sega kokku küllaltki vedel (umbes 10% hapukoorepaksune) pannkoogitaigen. Küpseta ülepannikoogid.
Tükelda seened oliiviõliga määritud pannile. Vala peale 1 purk purustatud tomateid ja 1 purk Kidney ube. Tükelda 1 viilutatud chillikaun, 1 paprika, 1 suurem sibul, 2 küüslauguküünt. Lisa see kõik pannile. Pane soola ja vürtse. Kuumuta korralikult.
Pane esimene ülepannikook alusele, selle peale laota kuum seene-segu, seejärel riivjuust ja kata pannkoogiga. Korda sama tegevust, kuni koogid või segu otsa lõppevad.