1. Ära kunagi ürita tüdrukule muljet avaldada

Kaklemine, ropendamine või enda maani täis joomine jätab sinust mulje kui tõelisest tropist. Kõva mehe imagot sa sellega kohe kindlasti ei saavuta.

2. Naised ei raseeri iga päev jalgu

Saa üle!

3. Õelutsemine ei ole lahe

Naise kallal norimine, ilkumine ja tema üle nalja tegemine ei too sulle plusspunkte ega pane teda arvama, et oled pööraselt vaimukas ja uskumatult lahe. Ta arvab hoopis, et oled õel ja vastik.

4. Kõik tüdrukud ei ole raha peal väljas

Raha huvitab ainult väheseid. Ja kahjuks tõmbavad need vähesed kõikide tüdrukute mainele vee peale.

5. Sa pead teda tutvustama kui oma tüdruksõpra

Kui olete juba pikemat aega käinud ning tutvustad teda oma sõpradele, pead mainima, et tegu on su tüdruksõbraga. Või muidu!!!

6. Saladuste hoidmine on petmine

Kõik, mida sa teed või jutustad mõne teise naisega ja millest sa oma tüdrukule edasi ei räägi, liigutub petmise kategooriasse.

7. Nad muretsevad, kui sa sõnumitele ei vasta

Naised vaatavad iga viie minuti järel telefoni ning kui sa tunni jooksul pole sõnumile reageerinud, hakkavad muretsema.

8. Nad ei ole väga enesekindlad

Kui räägid või naerad koos teiste tüdrukutega, tunneb sinu väljavalitu end kehvasti, võrdleb end nendega ning leiab, et nad on temast ilusamad, targemad ja paremad. Kui räägid oma sõbrannaga, tõmba oma tüdruk endale lähemale, pane talle käsi ümber. Siis tunneb ta end kindlamalt ning usub, et hoolid temast rohkem kui teistest. 

9. Viis, kuidas armastust avaldad, on oluline

Kui vastad tema õrnale sosinale "ma armastan sind" "khmmmmhhhhkhmmmöööööeeeeeeeee jajah, mina sind ka, aga mis täna süüa on," tuleb tüli majja. 

10. Kui naine vihastab, soovib ta sinu tähelepanu

Vihane ja solvunud naine tahab tegelikult kõige rohkem seda, et sa teda kallistaksid ja suudleksid ja kinnitaksid, et armastad teda. Ära pööra selga ega lahku, kui tal paha tuju on.

Allikas: askmen.com