1. Tunded

Mehed ei räägi oma tunnetest, sest nad on häbelikud ja nad ei oska oma emotsioone sõnadesse panna. Eesti mehi on kasvatatud ju selles vaimus, et mehed ei nuta ja meestel tundeid pole, seetõttu ei ole mõtet ka loota, et nad sulle südant puistama tuleks.

2. Hool

Mees võib sinust küll väga hoolida, kuid ta väljendab seda alati…. eikuidagi.

3. Imetlus

Ta imetleb sinu teadmisi ja oskusi, kuid kiitust tema suust ei kuule sa iial. Esiteks ta ei oska, teiseks ei suuda ta tunnistada, et sa oled mõnes asjas parem kui tema.

4. Rõõm ja valu

Ei, ta ei naerata, kui ta on rõõmus. Ükski lihas ta näos ei liigu, kui kuuleb head uudist. Sama tuim on ta valu suhtes. Ei mingit muutust ta näos, kui ta ema sureb või ta maha jäetakse. Füüsilise valu kohta see ei kehti muidugi — ka väikseim noahaav näpus toob esile sellise seakisa ja surmahirmu, et sa arvad, et lõpp on lähedal.

5. Toetus

Ta on hädas ja vajab abi ja tuge. Kas ta ütleb sulle seda? Ei, muidugi mitte. Sa pead ise aru saama, sest tema ei või sulle näidata, et ka mees on inimene ja ei saa alati kõigega üksi hakkama.

6. Komplimendid

Naised armastavad kõrvadega, meeste meelest on vaikimine kuld. Sellepärast ei raiska nad oma sõnu komplimentide tegemisele.

7. Seks

Ta ei anna sulle mitte mingilgi moel märku, kas see, mida sa parasjagu teed, meeldib talle või on ta igavusse ja/või vastikusse suremas.

8. “Ma armastan sind”

Neid sõnu peab mehe suust tangidega välja kiskuma, vabatahtlikult ja niisama ta neid ei ütle.

9. Eksimused

Ükski mees ei tunnista iial, et on elus mõne vea teinud.

10. Minevik

Minevikus sorimine on meeste jaoks tüütu ja igav, nii et nad pigem väldivad seda.