10. Head poisid ei saa äraütlemistest üle  

Karmid kutid läävad külge igale naisele, kes nende teele satub. Nad saavad tihti korvi, kuid jõuavad siiski tihti sihile ka, sest nad lihtsalt üritavad, kuni saavutavad oma tahtmise. Korvi saamise valu raputavad nad kiirelt maha ning võtavad ette järgmise „ohvri”.

Hella hingega tublid poisid aga elavad iga äraütlemist üle väga rängalt ning neil võtab haavade lakkumine ning paranemine aega umbes kolm nädalat. Alles seejärel julgevad nad uuesti üritada.

9. Kuulekad mehed on naiste tallaalused

Naistele ei meeldi selgrootud tüübid. Sa võid olla hea, aga ei tohi mingil juhul olla see, kes naise iga sõrmenipsu peale püsti hüppab ning tema soovil erinevates suundades jooksma hakkab.

8. Headel kuttidel on tagamõtted

Toredad inimesed on üldiselt atraktiivsed. Kuid paipoiss on teistsugune. Tema armsus ja toredus on vaid näitemäng, mille abil ta üritab inimeste tähelepanu ja poolehoidu võita, kuid üldiselt see ei toimi ning ta süüdistab oma eabaedus kõiki teisi.

Sellisel tüübil on väga madal enesehinnang, ta ei julge kedagi välja kutsuda või siis läheneb alati naistele, kes temast huvitatud ei ole. Ta üritab omale populaarsust osta, tehes naistele teeneid või kingitusi ning sel moel seltskonda pääseda.

7. Paipoisid ei sea end kunagi esikohale

Paipoiste suurim probleem on see, et nad on kohutavalt ebakindlad. Nad püüavad nii väga, et teistele meeldida, teevad teistele teeneid ning üritavad ükskõik mil moel austust võita, kuid unustavad sealjuures iseenda ja oma loomuliku oleku täiesti. Sa ei tea kunagi, kas paipoiss tunneb su vastu tõesti huvi või ta lihtsalt klammerdub su külge, sest sa oled ainus, kes talle natukenegi tähelepanu pööras.  

Nad ei ütle, kui neile miski vastukarva on. Nad kardavad konflikte, sest arvavad, et konflikt tähendab automaatselt suhte lõppu. Läbirääkimiste ja kompromisside leidmise asemel annavad nad lihtsalt järele ning kurdavad siis, kui palju nad on pidanud suhte nimel ohverdama. Naine aga tahab partnerit, kes oleks temaga võrdne ning mis peamine — käituks kui täiskasvanu, mitte kui armuvalus tiinekas.

6. Paipoisid meeldivad võimukatele naistele

Sellistele, kes tunnevad arvuteid paremini kui nii mõnigi mees, kel on oma firma ja oma raha eest ostetud maja ja auto. Teistele (loe: tavalistele) naistele lähevad endiselt peale kutid, kes suudavad nad endale allutada ning endale alt üles vaatama panna.

  

5. Headus ei ole kõige olulisem kriteerium

Kui naisel on valida kahe mehe vahel, ei saa valiku tegemisel otsustavaks see, et ühe iseloom on parem kui teine. Raha, sotsiaalne staatus ja huumorimeel on palju olulisemad faktorid. Kui oled liiga kena, arvavad naised, et sul jääb teistest olulistest faktoritest puudu.  

4. Paipoisile ei anta eksimusi andeks

Kui sul on „hea poisi maine,” on naise ootused sinu suhtes ka palju kõrgemad. Kui tüüp, keda teatakse olevat hooletu, mõnikord ebaviisakas kes aeg-ajalt käitub kui tõeline idioot, mingi suure jamaga hakkama saab, löövad naised käega ja ohkavad: aga ta ju ongi mõnikord selline. Kui paipoiss käki keerab, on tema maine rikutud. „Ta ainult teeskles, et on tore, et mind voodisse saada,” arvatakse siis.

3. Tublidel tüüpidel on kohutavalt madal enesehinnang

Kui ei usu, loe punkte 9, 8 ja 7. Lisaks eelpoolnimetatutele üritavad sellised kutid end lahedaks teha odavate filmidest nähtud klišeedega ning samastuda hea poisi kuvandiga, mille romantilised komöödiad on loonud. Ja see on kõige imalam ja nõmedam asi, mida üks mees teha saab.

2. Paipoisid ei tunnista oma vigu

Tegelikult on ju nii, et head poisid meeldivad tüdrukutele küll ja isegi väga. Vastupidist kinnitavad endale ja kõigile teistele need luuserid, kes ei suuda seista silmitsi tõsiasjaga, et tegelikult on neil küljes mingi tõsine viga, mis naisi eemale peletab. Näiteks kohutav hingeõhk või pidev vingumine. Palju lihtsam on ju väita, et sind jäeti maha, kuna olid „liiga hea!”

Siin on sulle uudis: naised ei ole lollid. Nad ei jäta maha meest, kes on tema jaoks „liiga hea!”

1. Head poisid ei ole head poisid

Sest nad arvavad, et kui nad avavad naisele ukse või aitavad mantli selga, peaksid naised neil sealsamas riided seljast ära kiskuma ning pööraselt ja ennastunustavalt seksima. Ja kui naised juhtumisi seda ei tee, teatavad „head poisid,” et naistele meeldivad ainult tõprad.

Allikas: Askmen